Werk in opdracht

U kunt mij benaderen voor allerlei werk in opdracht. Glasfusing en bronswerk. Ik maak ruimtelijk werk in glas, en ook grafurnen van glas zijn in de maak.

Onlangs kreeg ik de opdracht om een mooi relatiegeschenk te maken voor medewerkers van een apotheek. !2 “gouden “handjes om de mensen te danken die zoveel werk verzetten.

Grafkunst. Het is mijn bedoeling om in directe samenwerking met familie van overledenen grafobjecten en urnen van glas te gaan ontwerpen. het eerste werk is met enthousiasme ontvangen.

grafkunstbew

Stamp

stamp 2013kl

Ter ere van het afscheid van een aantal bestuursleden van de Nederlandse kring van beeldhouwers ben ik gevraagd om een afscheidsgeschenk te maken. Een hele klus omdat het glascasten mij zwaar viel…ik bleek verkeerd glas te gebruiken. Ja, ik houd van experiment. Uiteindelijk de werken uitgevoerd in giethars en een mooi resultaat gekregen.

Gouden handjes

IMG_0852

Voor gezondheidscentrum “Op de Paap” maakte ik , in samenwerking met de gebruikers een kunstwerk voor in de hal. “Gouden handjes” bestaat uit een aantal handafdrukken van de artsen, fysiotherapeuten en bezoekers van het centrum.
In gips, op glas, hoog tegen de muur.

2012hand5

2012hand4

One Response

Geef een antwoord


*