Aktueel

 

Met ingang van 15 maart 2018 zal ik wonen en werken op de Vlierhof in Keeken, DLD.( www.vlierhof.org ) Vanuit mijn wens om met een groep te leven, en samen te werken en te bouwen aan een toekomst die verantwoord en liefdevol is. De Vlierhof ligt aan de Rijn tussen de velden, en achterop het terrein onder de populieren , vlakbij het ooievaarsnest staat mijn pipokar.  Hier kan ik mij terugtrekken en ook in de grote, 100 jaar oude boerderij deelnemen aan het leven in een groep met de veelzijdige bewoners en vrijwilligers vanuit de hele wereld. In het seminarhuis zijn festivals, retreats familieweekeden en b&b mogelijkheden. In de werkplaats kan ik creëren en binnenkort gaan we er ook nog eens een atelier bouwen.

Vandaag heb ik er een kachel geïnstalleerd in de healing tempel, een prachtige ronde ruimte, waar door verschillende therapeuten gemasseerd zal gaan worden. Mijn massages zijn een reis door je eigen lichaam , waarbij zowel therapeutisch , vanuit mijn achtergrond als fysio en manueeltherapeut als ontspannend aangeraakt word. De massages gaan ook in Nijmegen door in het pand van Arati touch , aan de Sikkelstraat 3 in Nijmegen.( www.massage-nijmegen.com) Ik ga daar een middag per week masseren, afwisselend op de donderdag of de vrijdag.

Naast het werken op de Vlierhof blijf ik keramiek lessen geven voor de personeelsvereniging van het UMC en in eigen beheer cursussen aanbieden. Ik neem ook kunstopdrachten aan en verhuur mijn werk aan particulieren en instellingen zoals de HAN.

 

sun grafiek

Binnenkort (van 8 maart tot 14 april) exposeer ik grafiek en nieuw ruimtelijk werk in de ruimte van cave de Portugal aan de Hengstdalse weg in Nijmegen. ( www.cavedeportugal.nl ) Ook staan mijn dansers inmiddels bij de tangoschool van Nijmegen el Corte. ( www.elcorte.com )

woman on air 2

En dat brengt mij op het volgende: tijdens mijn reizen het afgelopen jaar ben ik drie keer in Portugal geweest en de sfeer en het leven van dat land bevallen mij zo goed dat ik er een huis wil gaan kopen, en samen met andere kunstenaars een prachtige creatie plek wil neerzetten. Van de zomer ga ik weer terug naar Faia, waar ik wederom workshops ga geven tijdens de festivals. (estival estrella)

Ook ga ik mijn beeld, kusje voor de aarde, ofwel Stamp daar afmaken. Ditmaal van hout en 4,5 meter hoog.

Ik ben blij met de kans om dit te doen op het mooie terrein van estival estrella.