Aktueel

Dijkmagazijn augustus

expositie dus! In het dijkmagazijn te Winssen . Elke zondag in augustus van 13.00 tot 17.00.

Met zondag de 20e een speciaal optreden van Dineke van de Velde Harsenhorst.

 

marjorie foto

 

zingendef

Zie onder cursus aanbod voor mijn nieuwe lessen!!!! 

In mei was ik op de eerste editie van Het Living village festival en ik maakte daar the Green Woman, met als onder titel the Man-Catcher. Het werk ontstond vanuit de vorm van een dromenvanger. Tijdens de opbouwperiode van het festival was ik vooral druk met het vlechten van stroken textiel die ik heb samengevoegd tot een groot hangend werk.  Op het festival terrein stond een prachtig groot werk The Green Man.

green man

Mijn zacht wiegende , hoog in de bomen hangend werk is daar een vrouwelijke reactie op.

Toen ik terug was heb ik Lácrobate naar Zaltbommel gebracht waar ze drie maanden de gracht gaat sieren. Helaas is het beeld met de storm van de afgelopen dagen omgewaaid. Ik wist niet dat dat kon! Het zal hopelijk geen probleem zijn om het werk weer recht te trekken. Opening 14 juni. Te zien tot medio september.

18698066_1312145145573201_4795386941201725116_n

Eind juni vertrek ik naar Estival een prachtig klein festival in het noorden van Portugal. Samen met podiumkunstenaars , en andere creativelingen word er voor een kleine 100 mensen een prachtige week georganiseerd in een mooie oeromgeving. Tevens zal ik daar  workshops geven en met de deelnemers een landartproject realiseren. Voor info en inschrijven:  https://www.estivalestrela.com

 

Afbeeldingsresultaat voor estival estrela

Meteen als ik terug kom kan je me elke zondag in de maand augustus vinden in het dijkmagazijn in Winssen. Ik mag deze prachtige plek de hele maand als atelier gebruiken. Welkom op zondagen van 13.00 tot 17.00. Glas werk te koop en zien, en natuurlijk maak ik een installatie.Welkom!

download